0885334625
Храненето като лечение
Вземи линкХраненето като лечение
Ако Квинтилиан е казал: „Живея не за да ям, а ям, за да живея“, енциклопедистът в областта на здравето от природата Сингха казва: „Ям така, че да съм здрав!“ „Храненето като лечение“ е за всеки, който разбира първостепенното влияние на храната върху здравето ни. Ще откриете как да: • се храните така, че да няма риск за вашето здраве; • откриете благотворното влияние на медитацията и аюрведа; • изпробвате 32 разнообразни диети. Освен това ще се запознаете с различни: • често срещани болести и неразположения и лечението им; • храни и лечебното им въздействие. Шиам Сингха е изучавал остеопатия в Лондон, преди да получи квалификация като лекар по акупунктура в Хонконг и Тайван. При завръщането си в Лондон поставя началото на Британската школа по акупунктура. Живял и учил сред монасите в пустинята Гоби, където развива основните си идеи за лечебното хранене.
Оценете
Вашето име:Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!
Рейтинг: Лош Добър
Въведете кода от картинката: